DEAL-75: Twinning Party!!
By PR4Kids
13/11/2017
DEAL-75; het eerste fashion-label in Nederland voor matching fashion voor moeder én dochter. Op zoek naar iets speciaals voor de feestdagen? Met een sneaker of pump maak je van dezelfde jurk een eigen outfit. Twinning, in eigen stijl.  

Kenmerkend voor de collectie van DEAL-75 zijn de matching jurkjes voor moeder en dochter. Zo hoeft de kleine fashionista niet door mama haar garderobe te snuffelen, maar heeft jouw mini-me haar eigen jurkjes. Deze feestdagen hoef je je dus geen zorgen te maken of je je eigen favoriet wel aan kunt.

Nieuwe wintercollectie
De nieuwe collectie van DEAL-75 laat zich kenmerken door strakke lijnen, gecombineerd met toegankelijke prints. De ontwerpen zijn minimalistisch te noemen, met een sportief of juist klassiek accent. Het maakt de modellen tijdloos, iets waarmee de mode van DEAL-75 zich onderscheidt. De fraai aangesloten jurkjes van exclusieve materialen als suedine en laten zich nu al dragen tot ver in de winter. In combinatie met hippe combat boots, rijglaarzen of veterlaarsjes loop je het komende seizoen er weer high class bij!

Over Deal-75
De collectie van Deal-75 is verkrijgbaar in meisjes- als damesmaten, van 122/128 t/m dames XL.